• ALAPE
  ALAPE

  Architectuur is individualiteit in beleving. Ze weerspiegelt onmiddellijk de persoonlijkheid van de mens. Voor Alape is de badkamer een architectonische ruimte die volledig voldoet aan de eigen ideeën en verlangens. Het Alape-componentensysteem helpt bij het ontwerp en de uitwerking van een individuele badkamerinrichting door een duidelijk samenspel tussen basis- en individuele componenten. De puristische designtaal is even kenmerkend voor Alape als de hoge kwaliteit en precieze verwerking van de materialen.

 • BATH ART
  BATH ART

  De ligbaden en badmeubels van het merk Bath Art, zijn vervaardigd van een unieke grondstof, het zgn. “Artificial Marble”. Dit is een nieuw materiaal, dat bestaat uit een mix van acryl, marmer en andere natuurstenen. Het voelt heel anders aan dan normaal acryl en heeft een luxe uitstraling. Voordelen van dit materiaal zijn dat het zeer eenvoudig te reinigen is en erg sterk is. De badmeubels van Bath Art, passen perfect bij de ligbaden van ditzelfde merk. Door het gebruik van getint glas en RVS-look, geven de trendy meubels elke badkamer een luxueuze uitstraling.

 • BELLAGGIO
  BELLAGGIO

  De badmeubels van ons exclusieve merk Bellagio, zijn luxe meubels met een vaak antieke uitstraling. De bovenbladen zijn vervaardigd van luxe graniet, in vele verschillende kleuren. Doordat graniet een natuurproduct is, zijn alle meubels uniek en heeft nooit iemand exact hetzelfde meubel. De afwerking en de bijzondere details zijn handgemaakt, waardoor de exclusiviteit wordt gewaarborgd. Met een Bellagio badmeubel, krijgt de badkamer direct een zeer luxe uitstraling

 • BETTE
  BETTE

  Door decennia lange ervaring in de staalvervorming en emailleerveredeling geldt Bette vandaag de dag als één van de meest gespecialiseerde fabrikanten van producten van staal/emaille. Met gebruikmaking van de natuurlijke grondstoffen glas, water en staal creëren wij producten in een grote diversiteit aan vormen, afmetingen en kleuren en veredelen deze met een uitzonderlijk briljant oppervlak, de BETTEGLAZUUR®. De ligbaden en douchebakken, douchezones en wastafels horen thuis in de badkamer en geven het water daar de ruimte om zijn natuurlijke werking te ontplooien. Zo ziet Bette zijn rol nu en in de toekomst:

 • Catalano
  Catalano

  Ceramica Catalano is het eerste Italiaanse bedrijf die in staat is om de hoogste productieve kwaliteit te bieden in deze sector. Het bedrijf heeft een unieke productieve ruimte van 160.000 m². Met 300 werknemers en een nieuwe generatie productieve machines wordt er een productiecapaciteit van bijna 1.000.000 stuks per jaar gehaald. Deze cijfers bevestigen de technologische vooruitgang opgebouwd door middel van jarenlange ervaring en ondersteund door tal van internationale onderscheidingen

 • DURAVIT
  DURAVIT

  Duravit is een toonaangevende fabrikant van sanitair keramiek, badkamermeubels, accessoires, baden en wellnessprodcuten. Er is veel veranderd sinds de oprichting van de firma in 1817. Uit deze kleine aardewerkfabriek is een wereldonderneming ontstaan, die met keramiek, meubels, baden en wellnessproducten onder het merk Duravit vandaag droombadkamers en producten voor de publieke en half-openbare sector produceert. Op dit ogenblik zijn meer dan 4.700 Duravitmedewerk(st)ers in 6 productieplaatsen over 80 landen actief, om de idee van „living bathrooms“ in realiteit om te zetten.

 • DUSCHOLUX
  DUSCHOLUX

  Duscholux is fabrikant van douchewanden, douchebakken, baden, whirlpools, stoomcabines, fitnessdouches en massagepanelen. Het leveringsprogramma in de verschillende badsegmenten beslaat de hele breedte van gunstig geprijsde basismodellen tot zeer exclusieve producten voor de inrichting van de luxe badkamer. Duscholux heeft een hoge bekendheidsgraad verworven doordat veel aandacht wordt besteed aan ontwerp en design zodat Duscholux niet alleen steeds actuele producten presenteert, maar daarbij ook een uitstekende kwaliteit kan garanderen en dat gekoppeld aan een klantvriendelijke servicedienst.

 • Dyson
  Dyson

  Bij Dyson draait het allemaal om inventiviteit, een mooi design en continue verbetering. Innovatieve stofzuigers, klimaatbeheersing voor een optimale leefomgeving en krachtige steelstofzuigers. Geen lat ligt te hoog!

 • Easy Drain
  Easy Drain

  "ESS" betekent "Easy Sanitairy Solutions" en is tegelijkertijd de beste en meest geschikte verklaring voor onze producten. Eenvoudig, praktisch en voordelig voor installatie specialisten en eindgebruikers, de beste kwaliteit voor een aantrekkelijk modern ontwerp. Het familiebedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert hygiënische oplossingen sinds 1928. Het vernieuwende van onze producten is dat het alle generaties bereikt en dikwijls de trendsetter is in de hygiënische sector. Wij zijn de uitvinders en ontwikkelaars van het EASY DRAIN afvoersysteem en hebben hiermee een nieuwe revolutie in privébadkamers geïntroduceerd.

 • Eglo
  Eglo

  Vanaf medio jaren 80 vestigt EGLO zich definitief als één van Europa's toonaangevende lampenfabrikanten met een brede collectie. Nieuwe markten worden opengebroken – en in 1986 wordt met de oprichting van de eerste verkoopmaatschappij in Duitsland de grondsteen gelegd voor de internationalisering van het bedrijf. Door de consequente ontsluiting van nieuwe markten volgt de oprichting van inmiddels meer dan 70 vestigingen wereldwijd. Deze nemen vergaand autonoom de operationele marktbegeleiding voor hun rekening. Vandaag de dag is EGLO één van de wereldwijd meest succesvolste aanbieders van decoratieve verlichtingsoplossingen voor de consumentenmarkt. Dit succesverhaal is het beste bewijs van de tevredenheid van onze klanten. En daar zijn wij heel trots op.

 • Furo
  Furo

  Furo is Japans voor ‘bad’. Al eeuwen geleden is de traditie van het nemen van een bad in Japan ontstaan. Vanzelfsprekend in eerste instantie om schoon te worden; later voornamelijk voor ontspanning. In Japan is het nemen van een Furo een heel ritueel. Bij binnenkomst in een (openbaar) badhuis ontvangt men een grote en een kleine handdoek. De grote blijft achter in de kleedruimte; het kleine handdoekje gaat mee naar de badruimte. Alvorens het warme water te betreden, dient men zich eerst volledig te wassen op de speciaal daarvoor aangewezen plaats in de ruimte. Met het kleine handdoekje kan men zich afdrogen. Vervolgens neemt men, volledig schoon, plaats in het bad. Het water in de badkuip wordt door iedereen gebruikt. Daarom is het ook van groot belang om schoon in het water te komen. Er wordt ook verwacht dat je bij het verlaten van het bad eventuele haren en ander vuil verwijdert. Aangezien het wassen al gebeurt voor het betreden van het bad wordt het ritueel dus geheel gezien als ontspanning. Hier in het westen hebben we deze filosofie overgenomen. Echter, hygiëne is van wezenlijk belang in een spa, hot tub of whirlpool. Daarom is er nu Furo. Met Furo verzorgt u eenvoudig het onderhoud aan uw spa, hot tub of whirlpool en bent u verzekerd van schoon en veilig badwater. U kunt zorgeloos genieten!

 • GEBERIT
  GEBERIT

  Geberit is ruim 130 jaar geleden als loodgietersbedrijf in Zwitserland gestart. Inmiddels is zij de status van familiebedrijfje ruimschoots ontgroeid; wereldwijd werken er meer dan 5.200 mensen bij Geberit en zijn Geberit producten al miljoenen malen toegepast in woningen, theaters, vliegvelden, hotels en andere prestigieuze bouwwerken over de hele wereld. Als kennisgeoriënteerde organisatie kan Geberit het zich niet veroorloven stil te zitten. Door de jaren heen heeft Geberit dan ook een aantal belangrijke nieuwe producten ontwikkeld die op dit moment standaard in vele badkamers worden toegepast. Zo bracht Geberit o.a. in 1950 het eerste kunststof spoelreservoir en in 1965 het eerste inbouwreservoir op de markt, waardoor het wandhangende toilet zoals wij dat nu kennen mogelijk gemaakt werd.

 • GROHE
  GROHE

  Friedrich Grohe heeft GROHE opgericht in 1936. De laatste zeventig jaar hebben we continu gewerkt aan onze reputatie van ongeëvenaarde kwaliteit, hoogwaardig design en technologie. Met onze kwaliteit, een een erkend in-huis designteam en een belofte aan de eindgebruiker van kwaliteit, design en duurzaamheid, zet GROHE ook de toon voor de toekomst.

 • HANSGROHE
  HANSGROHE

  In haar 108 jarig bestaan heeft Hansgrohe, met haar hoofdkantoor in Schiltach/Zwarte Woud, haar reputatie als innovatief leider op het gebied van technologie en design in de sanitairindustrie opgebouwd. Met haar douches, kranen en douchesystemen maakt Hansgrohe producten die de badkamer functioneler, comfortabeler en mooier maken. De onderneming produceert in zes fabrieken in Duitsland, in Frankrijk, Nederland, Amerika en China.

 • HOESCH
  HOESCH

  Meer dan 250 jaar traditie, zorgen voor de sterkte wortels van Hoesch. Daarop zijn de continue waarden van de badkamer gebaseerd: Hoesch heeft haar kwaliteitsimago gecreeerd met innovatie en functionaliteit. Ze willen dit doorzetten in de toekomst.

 • HUPPE
  HUPPE

  Resultaten bereiken allen – wij presenteren oplossingen Ons sterke punt is ideeën realiseren. Perfectie is onze passie. Van de eerste schets tot aan de gecreëerde werkelijkheid - HÜPPE zet individuele eisen om in daden. Kwaliteit is niet altijd een kwestie van budget. Ontdek uw mogelijkheden, geniet van uw speelruimte - vertrouw op onze nauwkeurigheid.

 • IDEAL STANDARD
  IDEAL STANDARD

  Ideal Standard is een merk van Ideal Standard International, wereldleider op het gebied van sanitair. Het bedrijf is operationeel in meer dan 30 landen in Europa, het Midden Oosten en in Afrika. In 1875 hebben twee jonge Ierse immigranten de basis gelegd voor de onderneming. In 1932, werd de eerste Europese fabriek in Dole, Frankrijk gevestigd waar porselein voor sanitair werd vervaardigd. Vandaag de dag heeft Ideal Standard 29 fabrieken, verdeeld over 9 Europese landen: Italië, Duitsland, Bulgarije, Engeland, etc.

 • INVACARE
  INVACARE

  Invacare ® ontwerpt, produceert en verkoopt hulp-middelen voor mensen met een handicap, men-sen die een zorgbehoefte hebben en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Voorbeelden zijn rolstoelen, scooters, verpleegbedden, patiëntenliften en sanitaire hulpmiddelen. Daarnaast verlenen we diensten aan deze partijen. Ondermeer door technische service, informatievoorziening en pro-ductadvies.

 • KERAMAG
  KERAMAG

  100 jaar ervaring in de bewerking van keramiek, een modern en tijdloos design en hoge kwaliteit van de gebruikte materialen garanderen producten, waar u lang plezier van zult hebben. Nieuwe en innovatieve oplossingen, zoals het wereldwijd unieke glazuur KeraTect® met 30 jaar garantie, biedt onze producten extra voordelen, die u als klant bijzonder waarderen zult.

 • MAGNUM
  MAGNUM

  Elektrische vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. De vloertemperatuur zal een aangename waarde bereiken, die bovendien van vloer tot plafond nagenoeg dezelfde waarde heeft. Koude voeten en een warm hoofd behoren hiermee tot het verleden en de welbekende "koude trek" over de vloer wordt voorkomen. Het ontbreken van radiatoren aan de wand biedt een optimale vrijheid in de inrichting van het interieur.

 • MONTEGO
  MONTEGO

  Vandaag de dag is de whirlpool meer dan 'bubbelen'. Het is een relaxte en intensieve watertherapie om heerlijk te ontstressen aan het einde van de dag. De whirlpool combineert warmte en de kracht van water met massage. De diverse jets masseren uw lichaam van top tot teen. Het ontneemt de spanning in uw spieren en bevordert de bloedcirculatie. Met een MONTEGO whirlpool haalt u de ware spa beleving in huis. Wie wil er nu niet vertroeteld worden?

 • NOVELLINI
  NOVELLINI

  Op het gebied van bad- en douchewanden profileert Novellini zich als een van de marktleiders in Europa. Novellini beschikt over een bijzonder rijk en gevarieerd assortiment.

 • Paffoni - Fonte
  Paffoni - Fonte

  Fonte/Paffoni is een Italiaanse fabrikant en marktleider van kraanwerk voor badkamer en keuken met een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. Het assortiment bestaat zowel uit standaard als design kranen. Fonte/Paffoni beschikt over een uitgebreid gamma ééngreepskranen, mengkranen en thermostatische kranen alsook over de bijpassende accessoires.

 • PAGETTE
  PAGETTE

  Waren het in het begin nog eenvoudige toiletzittingen, thans biedt TOTO Germany GmbH (oude Pagette) innovatieve oplossingen voor op het toilet. Een breed assortiment zittingen voor zowel nieuwbouw en renovatie projecten tot en met de Hightech luxe modellen. Samen met een uitgekiend programma toiletreservoirs vormen zij de kern van ons leveringsprogramma.

 • Proline

  Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen in eigen beheer en brengt deze onder de merknamen INK, BLISS, Proline en Basic Line op de Nederlandse markt. Daarnaast ontwikkelt Sanibell ook private labels voor diverse partijen en wordt het complete assortiment uit voorraad geleverd. Sanibell is ontwikkelaar en leverancier van zowel badkamermeubelen als porselein sanitair

 • PURE SENSE
  PURE SENSE

  Pure Sense Geur is emotie Geur is emotie. Zij speelt en zeer belangrijke rol in de wijze waarop we dingen interpreteren en beleven om ons heen. Elk moment met Pure Sense is zo bijzonder. Pure Sense bestaat uit diverse ontspannende aromaproducten, samengesteld uit natuurlijke oliën- en kruidenextracten, die een weldaad zijn voor lichaam en geest. De Pure Sense producten zorgen voor een aangename en verkwikkende geur in whirlpools, kruidenbaden, hot-tubs en stoomcabines. Door de hoge aromaconcentratie zijn de producten zuinig in gebruik. Voor ieder moment de juiste geur.

 • SANIBROYEUR
  SANIBROYEUR

  De ideale oplossing voor het installeren van sanitair zonder breekwerk, op elke gewenste plek! Een extra wc, een tweede badkamer of uw keuken renoveren? Met Sanibroyeur® kunt u sanitair installeren waar u maar wilt. Ook op plaatsen die onder rioolniveau liggen, waar geen afvoer is en/of waar de hoofdafvoer ver vandaan ligt. De vuilwaterpompen en fecaliënvermalers van Sanibroyeur® zorgen voor een optimale afvoer van het afvalwater. Doordat slechts een dunne leiding nodig is, is de installatie eenvoudig en kostenbesparend. De eigentijdse producten van Sanibroyeur® zijn stil, krachtig en compact.

 • SAPHIR
  SAPHIR

  Al onze douchecabines en douchedeuren, zijn van het merk Saphir. Ook hiervoor geldt dat deze producten speciaal voor Badenmarkt geproduceerd worden, onder de geldende scherpe kwaliteitseisen. Uiteraard zijn de cabines en deuren voorzien van veiligheidsglas, van 4mm – 10 mm, afhankelijk van het model.

 • Schwab
  Schwab

  Schwab De sanitairfabrikant Schwab gevestigd in Fellbach - Duitsland (bij Stuttgart) is fabrikant van kwalitatief hoogwaardige spoelsystemen voor montage vóór de muur of achter, dan wel in de muur. De geschiedenis van Schwab gaat terug tot 1911. De ervaring van meer dan een eeuw vertaalt zich in innovatieve, betrouwbare en waterbesparende spoelsystemen, afgewerkt met design-bedieningsplaten. Betrouwbare techniek Bij inbouwspoelsystemen moet u blind kunnen vertrouwen op de techniek die zich achter of in de muur bevindt. Jarenlang. Mocht het voor onderhoud noodzakelijk zijn, dan kunt u alle onderdelen via het inspectieluik achter de bedieningsplaat bereiken en eventueel vervangen. Daarvoor zorgt ook de 25 jaar nalevergarantie op onderdelen. Op deze site laten we zien wat u daarvoor nodig kunt hebben en hoe u het juiste onderdeel vindt. Design De keuze van de bedieningsplaat bepaalt de aanblik van het spoelsysteem en uw badkamer of toilet. Daarom kunt u kiezen uit een keur van ontwerpen en materialen. Naast chroom behoren ook houtmotieven (bv. zebrano of wengé) en glas tot de mogelijkheden. Zowel in badkamerontwerp als designvoorkeur voor de bedieningsplaat geeft Schwab u alle vrijheid.

 • SPHINX
  SPHINX

  Koninklijke Sphinx B.V. is een vooraanstaand producent van producten voor de inrichting van badkamers en sanitaire ruimten. De belangrijkste productgroepen zijn keramisch sanitair en baden en douches. Haar kernmarktgebied is de Benelux. Het hoofdkantoor van Sphinx is gevestigd in Maastricht.

 • STEAMMAGIC
  STEAMMAGIC

  Al in de Romeinse tijd kende men de positieve invloed van stoom op het menselijk lichaam. Heden ten dage in de natuurlijke en weldadige werking van stoom onverminderd populiar. Een half uur stomen vermindert spanning en stress en verlicht pijn in botten, gewrichten en spieren. Stoom zuivert het lichaam en reinigt tot onder de huid voor een betere bloedsomloop. In combinatie met aroma-therapie zijn de SteamMagic stoomcabines een ware wellness beleving.

 • STEINBERG
  STEINBERG

  Steinberg is een fabrikant die moderne, luxe kranen en accessoires vervaardigd. Wij kijken daarbij goed naar toekomstige trends in architectuur die design en visie in de badkamer mogelijk maken. Steinberg is een betrouwbaar merk met innovatieve producten en een vanzelfsprekende service. Steinberg, badkamercultuur in optima forma!

 • Sunshower
  Sunshower

  Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en sunshowert tegelijkertijd.

 • THEBALUX
  THEBALUX

  Sparkling bathroom furniture. Uw badkamer is pas af met Thebalux, fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Ze zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag.

 • Thermrad
  Thermrad

  Thermrad is een begrip als het gaat om comfort, kwaliteit en technisch vernuft. De radiatoren hebben een bijzonder gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Er zijn verschillende soorten leverbaar. Voor elke ruimte is er altijd een geschikte en voordelige radiator die behaaglijke warmte geeft. Meer dan 1000 verschillende types.

 • TUSCANY
  TUSCANY

  Onze wastafelkranen, thermostaatkranen, regendouches en douchecombinaties zijn van het merk Tuscany. Deze kranen van zware kwaliteit, zijn voorzien van keramische schijven, die ervoor zorgen dat een kraan niet na verloop van tijd gaat lekken maar altijd goed blijft sluiten. Verder zijn de gebruikte materialen van die kwaliteit, dat de kraan en ook na een aantal jaren er nog als nieuw uit ziet.

 • VENLO
  VENLO

  Venlo is de enige fabrikant van sanitair in Nederland. We zouden het bedrijf echter tekort doen als we het alleen daarom uniek zouden noemen. Venlo heeft veel meer kwaliteiten in huis die het tot een uniek bedrijf maken. Zo heeft het bedrijf een service-policy die ongeëvenaard is, een milieusysteem dat zonder meer gezien mag worden en een productaanbod dat in technisch en commercieel opzicht absoluut onderscheidend is.

 • VERALINE
  VERALINE

  Veraline heeft een zeer gevarieerd aanbod handdoekradiatoren, bedoeld voor o.a. de badkamer of de keuken. Voor elke stijl is er een passende Veraline radiator, die mooi harmonieert met uw sanitair of keuken. e radiatoren zijn vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor een nieuwe badkamer. Maar ook in een bestaande situatie kan de oude radiator eenvoudig worden vervangen door een mooie decoratieve handdoekradiator. Alle Veraline handdoekradiatoren zijn te verkrijgen in verschillende hoogte- en breedte maten. Daardoor is er, ook wat betreft de afmetingen en warmte-afgifte, in uw situatie altijd de juiste radiator beschikbaar.

 • VIEGA
  VIEGA

 • VILLEROY B
  VILLEROY B

  Creativiteit, innovatiekracht en lange-termijn visie bepalen al 260 jaar het succes van Villeroy & Boch. De keramiekproducent met gediversifieerd lifestyle-assortiment en internationale design-competentie is een van de oudste industriële ondernemingen met wereldfaam.

 • Wellis
  Wellis

  Met maar liefst 5 verschillende lijnen heeft Wellis een aanbod voor ieders smaak en budget, maar steeds voorzien van de nodige kwaliteit. Wellis spas, gevestigd in Hongarije, heeft sinds hun ontstaan in 2003 een hele weg afgelegd in de jacuzzi en massage spa’s en baden wereld om te geraken waar ze nu staan. Nabij Boedapest beschikken wij over een high-tech fabriek die verschillende lijnen van ABB-robots bevat om de spa’s en jacuzzi’s op te bouwen. Door enorme investeringen in constante moderniseringen van de Wellis spa fabriek en de niet aflatende zoektocht naar energie-zuinig presteren en het gebruik van duurzame materialen worden hier spa’s vervaardigd die door iedereen worden ervaren als top-materiaal. En dan spreken we nog niet over alle functie’s en prestaties dat de wellis massage baden te bieden hebben.. Wellis is een nog sterk groeiend merk dat volop aan het uitbreiden is om aan de wereldwijde vraag voor spa’s te kunnen voldoen. Zo gaat er tegen komende lente een volledig nieuwe spa-productiehal klaar zijn om spa’s nog sneller en beter te kunnen produceren.

 • WISA
  WISA

  WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voeren wij tegenwoordig een compleet ­assortiment met ­onder andere spoelsystemen en ­toebehoren, keramiek, ­toiletzittingen en een wellness programma. En met verkoopkantoren in Nederland, Duitsland en een separate exportafdeling leveren we wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitaire producten.

 • ZEHNDER
  ZEHNDER

  Meer dan 100 jaar Zehnder Zehnder maakt onderdeel uit van de Zehnder Group in Zwitserland. De Zehnder ondernemingsgroep is wereldwijd vertegenwoordigd en Europees marktleider in de bouw van speciale radiatoren. Zehnder-designradiatoren geven vorm aan leefruimten. Ontworpen door gerenommeerde, internationale designers staan zij voor een moderne en zelfbewuste leefwijze. Daarbij integreren ze op perfecte wijze in actuele inrichtingsstijlen, zoals landhuisambiance, minimalistisch purisme of kleurrijk modernisme.